Actebis vil bruge Toshiba som spydspids i Sverige

En nyindgået aftale med Toshiba skal hæve volumen og sætte mere kraft bag Actebis erobring af det svenske marked.

Actebis har valgt at starte helt fra bunden på det svenske marked. Netop derfor er den nyindgåede distributionsaftale med Toshiba af stor vigtighed.

»Det skal give os et boost. Vi får endeligt et B2B-brand i Sverige. Det betyder meget for volumen og for forretningen. Jeg er sikker på, at det giver vores volumen og dermed distribution et stort skub,« siger Bengt Duus, der er chef for det nordiske pc-salg hos Actebis.

Han peger på, at Actebis med Toshiba-kontrakten udfordrer Scribona. Scribona har nemlig et tæt forhold til Toshiba efter i mange år at have varetaget Toshiba-agenturet på nordisk plan.

Toshiba-aftalen er for Actebis et gennembrud på det svenske pc-marked. Bengt Duus håber på, at det giver mere vind i sejlene.

»Toshiba er det første seriøse bud vi har i Sverige på pc-fronten. Vi arbejder på at få flere leverandører ind. Med Toshiba-aftalen i hus, så tror jeg også det vil lykkes,« siger Bengt Duus.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere