Addvision: Vi er ikke solgt til Kontor Syd

RETTELSE! I går skrev vi ved en beklagelig fejl på CRN.dk, at Addvision var blevet købt af Kontor Syd. Det passer ikke. Det er Advision Digitaltryk, der er blevet købt af Kontor Syd. Addvision derimod lever strålende som selvstændig Microsofthus, der netop er ved at relancere sig selv.

Direktør Gorm Jensen fra Addvision IT lægger ikke skjul på, at han er meget ked af, at han i går på www.crn.dk kunne læse, at hans selskab Addvison var blevet overtaget af Kontor Syd i Sønderborg. Intet kunne nemlig være mere forkert.

CRN.dk kom nemlig ved en fejl til at forveksle Addvision med Advision Digitaltryk. Det er Advision Digitaltryk, der er opkøbt af Kontor Syd. I modsætning til Advision Digitaltryk, går det rigtig godt hos Addvision, der har givet overskud de sidste mange år.

»Vi blev lidt forskrækkede, da vi læste, at vi havde givet underskud og var solgt til Kontor Syd. Især fordi vi netop står over for en kampagne, hvor vi vil relancere virksomheden under Addvision-navnet i stedet for Addvision It, som vi formelt kalder os i dag,« siger direktør Gorm Jensen fra Addvision.

Han fortæller, at Addvision er Microsoft-guldpartner med fokus på C5 XAL og Axapta. Selskabet har en ejerkreds, der alle har en fortid i det gamle Damgaard, som jo nu er fusioneret ind i Microsoft Business Solutions.

Yderligere er Addvision i gang med at erhverve Navision-erfaring med henblik på, også at tage dette produkt ind i porteføljen.

CRN.dk beklager at Advision Digitaltryk blev forvekslet med ERP-forhandleren Addvision.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere