Athena køber tysk hostingfirma

Athena IT-Group køber tyske More IT for syv millioner kroner.

For tre uger siden fik Athena IT-Group i Haderslev 30 millioner kroner på First North-børsen. Nu er de syv millioner brugt.

Pengene fra kapitalforhøjelsen var øremærket ét bestemt formål: opkøb indenfor infrastruktur og outsourcing. Med købet af tyske More IT går Athena IT-Group A/S nu ind på det tyske marked.

Peter Kroul, administrende direktør i Athena IT Group udtaler i en pressemeddelelsen, at Athena vælger rigtigt, ved at gå syd for grænsen.

»Vi tror på, at det tyske marked vil vise store vækstrater i de kommende år, og at vores koncept og produkter passer godt til det tyske marked,« udtaler Peter Kroul, Athena.

Athena har netop fået en ordre på 40 skræddersyede SAP Business One-systemer i hus. Kunderne er medlemmer af sammenslutningen af danske autoophuggere, AD2000. Med den nye ordre regner virksomheden med et pænt antal nye medarbejdere over en årrække.

Athena vil i løbet af 2008 have et centralt hostingcenter klar til at drifte både danske og tyske kunder.

More IT er placeret i Flensborg og omsætter årligt for 20 millioner kroner. Efter opkøbet får Athena IT-Group 50 ansatte og en omsætning på 63 millioner kroner.

Opdateret 13:28.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere