Artikel top billede

Inventio overtager Supervisor-IT

Sjællandsk C5-forhandler søger ly i Herlev.

De godt 40 medarbejdere hos C5-forhandleren Inventio har fået tre nye kolleger, efter at Inventio fra og med tirsdag i denne uge har overtaget den lille Roskilde-forhandler Supervisor-IT.

»Vi fokuserer på C5-markedet, og der har Supervisor-IT nogle kompetencer indenfor lønsystemer, som vi kan bruge i vores forretning,« siger administrerende direktør i Inventio, Thomas Klavsen, i en kommentar til opkøbet.

Han glæder sig over udvidelsen, som kommer efter et år med en pæn vækst i forretningen med en omsætning, der ifølge direktøren er steget fra 43 til næsten 50 millioner kroner og et resultat før skat på 3,5 millioner kroner. Og også i indeværende år forventer han, hvad han betegner som »en pæn vækst«.

Efter at C5-producenten Microsoft sidste år strammede kravene til forhandlernes certificeringer, har mange mindre C5-forhandlere været under pres, og Thomas Klavsen erkender, at det har været medvirkende årsag til overtagelsen af Supervisors. Han er åben overfor fremtidigt samarbejde eller overtagelse af mindre C5-kolleger.

»Hvis mindre forhandlere har svært ved at leve op til Microsofts certificeringskrav, er de velkomne til at søge samarbejde med os. De skal igennem de her certificeringer, og det koster jo både penge og tid, og det er jeg ikke sikker på, at de alle sammen har,« siger han.

Inventio har efter udsagn haft stor succes med den hostede udgave af C5, som Microsoft introducerede for omkring halvandet år siden.

»Vi har haft vækst på mere end 100 procent på C5 online det seneste år, hvor vi har reklameret for det gennem radiospots, hvilket nok er lidt usædvanligt,« siger Thomas Klavsen, som peger på, at den hostede version af C5 åbner for, at en større del af omsætningen bliver flyttet over på konsulentydelser.

Udover basen i Herlev med omkring 30 medarbejdere, er Inventio også tilstede i Harlev ved Aarhus, med en afdeling på cirka 15 ansatte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere