Business Data klar til hosting

Konsulenthus i Greve er klar til hostingkunder efter udskiftning i ledelsen.

Efter den tidligere medejer, Vincent Becher, blev købt ud af virksomheden sidste år, er det kun Tore Hartelius, der et tilbage som leder og ejer. Han investerer nu i at gøre virksomheden bedre egnet til hostingmarkedet. Målgruppen er mindre og mellemstore virksomheder med op til 100 ansatte, især butikskæder, der har brug for et sted at placere deres data. Tore Hartelius siger, at Business Data allerede har de første hostingkunder. Han vil dog ikke oplyse, hvem kunderne er.

Business Data i Greve har otte ansatte og lever primært af at rådgive lokale kunder om sikkerhed og netværk. I det seneste årsregnskab fik Business Data et resultat før skat på minus 82.000 kroner og omsatte for et encifret millionbeløb. Hvor meget omsætningen blev, vil Tore Hartelius ikke oplyse. Han oplyser dog, at fremtidige regnskaber vil blive bedre.

»Regnskabet er på den ærgelige side af nul. Efter udskiftning i ledelsen har jeg brugt mange kræfter på at strømline virksomheden, og næste år vil der være en lille omsætningsstigning og færre etableringsomkostninger, inden man om to år vil kunne se resultatet af de nuværende tiltag,« siger Tore Hartelius, Business Data.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere