Dybt fald for Bridema

Efter en topplacering i 2004 i Børsens topliste over de dygtigste distributører er brokervirksomheden Bridema nu et dårligt aktiv.

Mindre end to år efter dagbladet Børsen kårede Bridema som Danmarks dygtigste it-distributør dømte Sø- og Handelsretten virksomheden ude. Et kurskifte mod at være en mere traditionel distributør, især af Kingstonprodukter endte med faldende omsætning.

»De har bedt om hjælp, men Bridema har ikke været til at redde,« siger landechef for Kingston, Lars Christensen.

Han har fulgt Dean Nielsens og hans ungdomsvej Brian Duelund forsøg på at redde Bridema, man vil ikke sige noget om Kingstons eventuelle rolle i et redningsforsøg.

»De er mere en almindelig kede af det,« siger Lars Christensen, Kingston, der som producent af memorykompontener har solgt meget til Bridema.

Indtrykket af en ledelse, der til det sidste har forsøgt at overleve bekræftes af en pålidelig kilde, der til CRN siger, at Bridemas ledelse har passet virksomheden til det sidste med et salgbart lager og fulgt op på tilgodehavender fra kunder. Årsagen til konkursdekret er ifølge CRN's kilde især en faldende omsætning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere