Ny direktør hos Butlernetworks

Bestyrelsesformand Søren Støvring-Hallsson overtager roret hos bredbåndsselskabet Butlernetworks. Den nuværende direktør, Henrik Vestergaard, ønsker at træde tilbage af personlige grunde.

Søren Støvring-Hallsson afviser, at bestyrelsen har afsat Henrik Vestergaard, som direktør.

»Jeg har dyb respekt for de resultater som henrik har præsteret. Men det er jo ikke nogen hemmelighed, at det har været en hård periode. Henrik har så følt at det var på tide at blive afløst. At der skulle friske kræfter til,« siger Søren Støvring-Hallsson.

I samme åndedrag pointerer han, at det går fremad for Butlernetworks.

»Vi bevæger os i den rigtige retning mod overskud,« siger han.

Søren Støvring-Hallsson, der tidligere har været direktør for både Powercom og Telia Network, og i dag sidder i i en stilling for teknologivirksomheden Tpack, føler at han med sin brede erfaring kan være med til holde butlernetworks på rette vej.

»Bestyrelsen stod i en situation, hvor direktøren sagde op. Her fandt vi, at jeg med min erfaring var den rigtige mand til jobbet. Jeg tror også at jeg via mine kontakter og branchekendskab vil kunne holde det rigtige fokus i Butlernetworks,« siger Søren Støvring-Hallsson

Søren Støvring-Hallsson tiltræder sin nye stilling senest 1. juli.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere