Komplett åbner butik i Danmark

Den norske webforhandler Komplett åbner dansk hovedkontor med serviceafdeling og butik i København. Senere følger andre danske byer med.

(Opdateret) Den norske webbutik Komplett fejrer i dag 1-års fødselsdag i sin danske webbutik med at skrue op for tilstedeværelsen i Danmark. Indenfor de næste seks måneder vil nordmændene åbne et dansk hovedkontor, serviceafdeling og afhentningsbutik i København.
Direktør for den danske del af Komplett, Ole Sauar siger i en pressemeddelelse, at Komplett sagtens kan vokse sig meget større i Danmark.

»Vi ser fortsat et stort tilvækstpotentiale på både konsument- og businessmarkedet i Danmark. I første skridt, hvilket forløber til andet kvartal 2008, etablerer vi hovedkontor, serviceafdeling og afhentningsbutik i København.« siger Ole Sauar, CEO for Komplett i Sverige og Danmark.

Projektleder Patrik Settlin leder nu efter en passende adresse for Kompletts tilstedeværelse i København, der i første omgang skal give plads til omkring ti medarbejdere. Desuden søger han en dansk markeds- og salgschef, der skal stå i spidsen for de danske aktiviteter.

Patrik Settlin siger, at flytningen fra det nuværende kontor i Göteborg til København både sker for at kunne tiltrække dansktalende medarbejdere, og for at kunne forbedre logistikken i forbindelse med salg og teknisk service. Desuden vil der blive et dansk RMA-værksted, der tager sig af reparation af egne pc-mærker og komponenttest.

Kompletts danske webbutik henvender sig primært til privatkunder, men efter etableringen af Københavnerkontoret vil Komplett vende sig mod B2B-markedet og overvejer desuden at åbne flere afhentningsbutikker i byer som Århus, Odense og Aalborg.

Kort før sommeren opkøbte Komplett det svenske firma Inwarehouse, der ligeledes baserer en stor del af sin omsætning på netop virksomhedskunder. Kompletts samlede omsætning var i 2006 2,2 milliarder norske kroner. Ifølge selskabets egne oplysninger er antallet af kunder i Danmark/Sverige vokset med mere end 40.000 siden sidste år, så Komplett nu har rundet det 150.000 kunder i Danmark/Sverige.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere