Snigpremiere på Sony Ericssons topmodel

Sony Ericssons nye topmodel, P800, er landet i en engelsk udgave i de danske butikker. Selskabet måtte hive et parti hjem for at undgå parallelimport. En dansk version til 5.500 kroner ventes klar i uge 4.

De første eksemplarer af Sony Ericssons længe ventede topmodel, en kombineret mobiltelefon, PDA og digitalkamera med navnet P800, er nået frem til de danske butikker.

Men kun i et begrænset antal og kun i en engelsk version.

P800 skulle have været lanceret i tredje kvartal sidste år, men telefonen blev forsinket i flere omgange.

Blandt andet kom udviklerne i det svensk-japanske joint venture i tanker om, at P800 skulle rumme et hukommelseskort, så brugerne selv kan forøge kapaciteten i telefonen.

P800 blev derfor først salgsklar i slutningen af december, og en dansk version af softwaren vil først være klar i uge 4, oplyser account manager Peter P. Lundbergh fra Sony Ericsson i Danmark.

- Men der er kommet nogle få engelske eksemplarer til landet. Pludselig strømmede der engelske modeller til Sverige, og så valgte vi selv at hente nogle til Danmark for at undgå, at forhandlerne selv købte dem hjem, siger Peter P. Lundbergh.

Stor efterspørgsel

En af de danske butikker med P800 på lager er Mobilkompagniet i Hellerup, der har oplevet en massiv efterspørgsel efter telefonerne.

- Vi har fået nogle stykker hjem og kunne sagtens sælge flere, siger Peter Thomsen, sælger hos Mobilkompagniet.

Han vil ikke sætte antal på, hvor mange P800-modeller, han har modtaget og solgt.

TDC's telebutikker har i første omgang valgt at takke nej til de engelske P800-modeller. Softwaren kan ganske vist opdateres til en dansk version sidenhen, men det er for bøvlet, lyder det fra TDC.

Telebutikkerne håber derfor at kunne sælge P800 fra uge 4 med dansk software. Prisen bliver 5.499 kroner med abonnement hos TDC Mobil og 300 kroner dyrere uden abonnement.

- Vi har dog flere gange tidligere oplevet forsinkelser i den sammenhæng, siger indkøbschef Martin Lassen, TDC Butik.

Han vil have telefonerne på hylderne i uge 4, så kommer der forsinkelser, bliver han i første omgang nødt til at sælge den engelske model.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere