Artikel top billede

Forhandlere:: Brøler at undlade dansk familiepakke af Windows 7

De to jyske forhandlere Nova Data og Attech Computer forstår ikke, hvorfor Microsoft sender Windows 7 ud på det danske marked uden at have en familiepakke med tre licenser, som på de store markeder.

Kenan Hansen fra Nova Data i Sønderborg har tænkt sig at gøre et stort nummer ud af Windows 7-lanceringen. Derfor er han også forundret over, at Microsoft har valgt ikke at lave en dansk familiepakke af Windows 7.

»Det er en stor, stor fejl af Microsoft, at de ikke lancerer familiepakken i Danmark. Det sender et forkert signal til kunderne, om at vi er gode nok til at købe deres anden software, men ikke til at få en familiepakke,« siger han.

Med en beliggenhed i Sønderborg, tæt ved den tyske grænse, kan Nova Data allerede mærke, at den tyske annoncering af en familiepakke, har skabt efterspørgsel.

»Der har allerede været flere inde i min butik, for at spørge om jeg også kan sælge en familiepakke, når Windows 7 kommer til oktober,« siger Kenan Hansen.

Også hos Attech Data i Horsens er indehaver Thomas Lassen uforstående over at Microsoft ikke vil lave en dansk familiepakke til Windows 7.

»Det er jo en stor succes med de officepakker i familieversioner, der er på markedet. Dem har kunderne taget til sig. Jeg tror måske, at Microsoft skyder sig selv lidt i foden ved ikke at sende familiepakken til Windows 7 ud på det danske marked,«, siger Thomas Lassen fra Attech Computer.

Kenan Hansen fra Nova Data mener, at Microsoft undervurderer, hvilke muligheder en familiepakke giver på det danske marked.

»Det er deres største mersalgsmulighed i Danmark. Og jeg tror også det kan være med til at udrydde nogle af de gamle versioner af XP og Vista, og nogle af de pirat-løsninger, der er rundt omkring,« siger han.

Hvis der ikke kommer en dansk familiepakke til Windows 7, så forventer Kenan Hansen, at han kommer til at sælge en del tyske og engelske familiepakker. For efterspørgslen, er han sikker på, er der.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere