Telmore-stifter: Nyt projekt klart i skuffen

»Telmore er et hamrende spændende firma, og jeg skal bæres ud herfra,« sagde Telmores stifter Frank Rasmussen til it-avisen ComON den 9. december. Nu forlader han alligevel selskabet efter TDC har overtaget de resterende 80 procent af aktierne i Telmore for 299 millioner kroner.

»Jeg ved ikke om, jeg er blevet decideret båret ud. Men i samråd med de andre aktionærer har vi besluttet, at Telmore er bedst tjent med en ny direktør i tiden fremover. Der kommer en masse nye udfordringer for Telmore og her har selskabet brug for en mand med mere pondus internt i TDC end, jeg har,« fortæller Frank Rasmussen til online-nyhedstjenesten ComON.

Den pondus har Telmores nye administrerende direktør Allan Christiansen, der er direktør for privatkunderne i TDC Totalløsninger. Ifølge Frank Rasmussen er han også en utraditionel TDC-leder, som Frank Rasmussen har fuld tillid til vil fastholde Telmores oprørske stil.

»Allan har indført en række af de samme tiltag i TDC, som vi har haft succes med i Telmore. Blandt andet at man kan tanke op via internettet. Og det er vigtigt, fordi Telmore netop er blevet en succes fordi, vi er anderledes,« fortæller Frank Rasmussen og fortsætter:

»TDC ved jo godt, at det netop er Telmores styrke, og derfor vil det være en meget dårlig forretning at ændre ved Telmores koncept,« siger Telmore-stifteren, der dog ikke er mere »båret ud« end, at han bliver i butikken for at hjælpe den nye direktør i gang med sine arbejdsopgaver.

Men når den opgave er afsluttet inden for en "overskuelig periode" har Frank Rasmussen et nyt projekt, som han er klar til at gå i gang med.

»Jeg har et lille projekt liggende hjemme i skrivebordsskuffen, som jeg glæder mig til at komme i gang med. Men det vil jeg ikke sige mere om, andet end at det er i it-branchen og ikke er et nyt teleselskab. Første prioritet lige nu er dog at få overleveret Telmore på en god måde til den nye direktør. Jeg har et stort ansvar over for de kunder og ansatte, som har været med til bygge Telmore op, og jeg skylder dem at afslutte projektet ordentligt,« siger Frank Rasmussen.

I april 2003 overtog TDC 20 procent af Telmore, og nu er overtagelsen komplet. Købsprisen blev 299 millioner kroner plus udbytte for 2003.

Efter offentliggørelsen er TDC's aktiekurs på Københavns Fondsbørs steget 1,5 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere