DIFO søger vision for fremtidens internet

Inspireret af en svensk konference vil DIFO med arrangementet, Internetdagen 2010, have visioner for fremtidens internet på banen.

det svenske arrangement InternetDagarna, der er en konference for folk med interesse for internettet, har eksisteret i ti år. Nu skal Danmark have sine egne internetdage.

Til september har DIFO skemalagt en konference med navnet Internetdagen 2010.
Der er fortsat meget lidt information om konference på DIFOs hjemmeside, men DIFOs direktør Lise Fuhr fortæller, at inspirationen ganske rigtig er fundet i Sverige.

Selve konferencens formål har også en afsmitning fra den svenske konference: Deltagerne skal være med til at finde nogle visioner for fremtidens internet.

"Vi vil forsøge at sætte gang i en debat. Blandt andet diskutere hvad det er for et internet, vi har nu, og hvilket internet vi gerne vil have i fremtiden,” forklarer Lise Fuhr.

Det skal ske med en stribe paneldebatter. Selv dagen begynder med et oplæg fra videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen og herefter vil der for eksempel være diskussioner om ophavsret på internettet og implementeringen af den sikre DNSSEC-standard.

På hjemmesiden Internetdagen.dk vil man snart kunne finde mere information om konferencen. Programmet er ikke færdigt endnu, og hjemmesiden er derfor ikke aktiv endnu. Den danske internetdag afholdes den 27. september.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere