Rådgiver: Nordiske it-fusioner fortsætter i 2007

Fusioner og opkøb som mellem Ementor, Topnordic og Atea vil fortsætte i 2007, spår norsk virksomhedsmægler til Finansavisen i Norge.

For nyligt købte Norske Ergogroup svenske Systeam. Tidligere i 2006 fusionerede Ementor og Topnordic for siden at købe Atea. Den slags fusioner kommer vi til at se flere af i 2007, spår Svein Stavelin fra virksomhedsmæglerfirmaet Bridgehead.

Stavelin, der var rådgiver på Ergogroups nylig køb af svenske Systeam, henviser til, at der i 2006 blev ført mange samtaler mellem firmaer i Norden, som ikke førte til noget konkret. Mange af de samtaler vil imidlertid føre til noget konkret i 2007, mener han.

»Hvis ikke der sker noget uforudset til næste år, så tyder interessen i markedet på, at 2007 vil blive et godt år med tanke på opkøb, siger Svein Stavelin til Finansavisen.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere