Ny standard for trådløst netværk til Danmark

Netværksfirmaet Buffalo Technology sender som de første i Danmark et access-point og netværkskort på markedet, der baserer sig på IEEE 802.11g-standarden for trådløse netværk. Den nye standard byder på bedre sikkerhed og højere hastighed.

Trådløst netværk med hastigheder op til 54 Mbit/s, bedre sikkerhed og fuld kompatibilitet med tidligere standarder for trådløst netværk.

Det er de umiddelbare fordele ved den nye AirStation fra Buffalo Technology, der kommer på det danske marked inden for kort tid.

802.11g standarden er bagudkompatibel, og brugere af den hidtige standard, 802.11b, vil ikke få problemer med at koble på det nye accesspoint.

Sikkerheden har også fået et hak opad. AirStation har, foruden den noget hullede 128 bit WEP-protokol, fået indbygget firewall-funktioner, der skal gøre det sværere for udenforstående at skaffe sig adgang til det trådløse netværk.

Højere hastighed er også på programmet. 802.11b understøtter kun op til 11 Mbit/s, hvor den nye 802.11g-standard tilbyder hastigheder på op til 54 Mbit/s.

Samtidig er der også blevet plads til flere brugere. Hvor de fleste 802.11b-accesspoints begynder at nå deres begrænsning omkring de 30-40 brugere, skulle der, ifølge producenten, være plads til op til 253 brugere på et af de nye accesspoints.

Prisen er lav. For 1.695 kroner får man accesspointet, og den tilhørende PCMCIA-adapter fås for 795 kroner, hvilket er en meget konkurrencedygtig pris.

De nye produkter forventes at være klar til levering i begyndelsen af januar 2003.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere