Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Skal du have nyt job i efteråret? Så tjek disse 10 spændende stillinger ud, som er ledige lige nu

Spændende arbejdspladser som NRGi Holding, ATP og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Banedanmark, Atp og Infomedia.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Danske Spil søger data engineer med fokus på Da­ta­bri­cks, Brøndby

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og gavn for hele Danmark?

Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og gavn gør os unikke.

Vi er i liga med de store internationale spiludbydere, og konkurrencen om kunderne er benhårde.

Derfor har vi brug for de skarpeste data-wizards, så vi kan få endnu mere ud af vores store mængder data. Lige nu har vi en ekstra plads på teamet – vil du have den?

I dette job bliver du en del af BI & Data Science, en afdeling med 20 skarpe hoveder fordelt på to teams: BI & data science og data engineering.

i er som enhed kendetegnet ved, at vi udover at være fagligt ambitiøse og dygtige til vores fag, nyder at møde ind hver dag og have et socialt sammenhold.

Vi knuser data på hver vores måde og bruger hinanden, hvor vi er bedst – velvidende at vi leverer bedst som hold, når vi hver især gør en indsats.

Læs hele annoncen her.

NRGi Holding søger ERP-spe­ci­a­list med flair for økonomi, Brabrand og Skejby

Er du klar til at blive en del af et engageret og udviklende ERP-team?

Vi søger en udadvendt og forandringsparat ERP-specialist med en solid forståelse for økonomi til at indgå i vores team hos NRGi – et af Danmarks største energiselskaber.

Som ERP-specialist bliver du en nøglespiller i vores mission om at samle organisationen under én fælles it-platform, hvor kunderne er i centrum.

Du vil være med til at designe, implementere og videreudvikle vores ERP-systemer (M365BC og Continia) og samtidig sikre, at vores forretningsprocesser er effektive og stabile.

Du vil blive en del af et ungt og motiveret team i en organisation, der sætter samarbejde og innovation højt.

Her er optimisme og energi nøgleord, og du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på både systemer og processer.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger UX/UI designer til Next, Aarhus N

Er du klar til at designe fremtiden for systemet, der sikrer det sterile flow på regionens hospitaler?

Til det har vi brug for en skarp UX/UI-designer til at skabe en brugervenlig løsning i tæt samarbejde med vores team.

Bliv en del af et team, der gør en forskel for både klinikere og patienter.

Next er Region Midtjyllands eget-udviklede system, der understøtter hele den sterile arbejdsgang af operationsudstyr på tværs af regionens hospitaler.

Next udvikles til at erstatte regionens nuværende system, og det er derfor vi står og har brug for en positiv, nysgerrig og serviceminded UX/UI designer, til at være med på den rejse.

I Automatiseringsteknologi er vi 19 engagerede, tværfaglige kolleger. Omgangstonen er god, det samme er det uformelle arbejdsmiljø og afstanden til loftet, hvor der er plads til et godt grin i en travl hverdag.

Området hører til i kontoret for Teknologi og Innovation under Digitalisering og It i Region Midtjylland, hvor vi i alt er omkring 560 kolleger.

Læs hele annoncen her.

Vestfrost Solutions søger it-sy­stemad­mi­ni­stra­tor, Esbjerg ø

Er du passioneret omkring at sikre succesfuld it-drift i en international produktionsvirksomhed? Vil du være med på vores vækstrejse?

Du vil blive en del af vores Group IT-afdeling, hvor du vil blive tilbudt en nøgleposition indenfor it-drift og vedligehold. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor to dage ikke er ens.

Du vil blive en del af vores Group IT-team, som i øjeblikket består af en Group IT Manager og en business application konsulent placeret på hovedkontoret i Esbjerg og en it-supporter placeret i vores datterselskab i Ungarn.

Du skal forvente at have daglig kontakt og kommunikation med kolleger i Ungarn, da Group IT supporterer hele gruppen.

Vi leder efter en ambitiøs og energisk kollega, som er villig til at gøre en forskel, og som er motiveret af at sikre en stabil og sikker it-drift, nysgerrig på AI samt ønsker at yde den bedst mulige support til kollegaer.

For at få succes i rollen, trives du i en til tider travl hverdag, hvor der veksles mellem it-support og mere teknisk systemadministration.

Læs hele annoncen her.

Infomedia søger system ad­mi­ni­stra­tor, København

Are you an experienced IT professional with a passion for solving technical challenges? Do you enjoy helping other people?

Infomedia seeks a talented System Administrator to join our dynamic team of tech specialists in Copenhagen. We are looking for a tech person who will ensure that our systems run smoothly and securely. If you thrive in a collaborative environment and are eager to contribute to a growing Nordic company, we would very much like to hear from you!

As a System Administrator, you report to the Head of IT Operations in Copenhagen. You are part of an international IT operations team of approximately ten colleagues. The team collaborates closely, and tasks and projects are distributed based on know-how and interests.

Being a System Administrator in Infomedia means you will be co-responsible for the IT architecture, support, maintenance, and operation of our Danish product platform, which must be up and running 24/7.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for HLTV en softwa­re­ud­vik­ler til verdens største e-sport­s­me­die, Aarhus N

Bliv en del af HLTV.org og vær med til at udvikle verdens største e-sportsmedie med millioner af brugere globalt – med fokus på Counter-Strike, Dust2 og Futbin.com.

Vores kunde HLTV.org, ejet af Better Collective, er verdens største e-sportsmedie med fokus på både Counter-Strike, Dust2 og Futbin.com.

De har udviklet og driver et top 1.000 website med over 300 millioner månedlige sidevisninger fra 6.500.000 besøgende world-wide, blot på Counter-Strike.

Virksomheden leverer alt inden for nyheder, kamp-information, statistik osv. til millioner af daglige brugere. Både virksomheden og branchen vokser hurtigt.

Udviklingsteamet har udviklet alt fra bunden og de arbejder fullstack med moderne teknologier såsom Kotlin, React, Serverless (Cloudflare workers), Websockets, Hexagonal Architecture, Domain Driven Desgin, automated tests m.v. – og de har microservices online i både Java og C#.

Læs hele annoncen her.

ATP søger di­gi­ta­li­se­rings­kon­su­lent til arbejdet med digitale løsninger og kanaler på tværs af ATP, Hillerød

Vil du være med til at forbedre de digitale kanaler, som op mod fem millioner kunder bruger i mødet med ATP?

Kan du proaktivt rådgive forretningen omkring fællesoffentlige digitale løsninger? Og trives du i en rolle med bred berøringsflade internt og eksternt? Så er du den digitaliseringskonsulent, vi søger i Digital Solutions.

I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere.

Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Vi arbejder datadrevet og ser det som vores fornemmeste opgave at udfordre forretningen ved hjælp af de kanaler, services, målinger og analyser, vi leverer.

Du får en central SPOC-rolle (Single Point of Contact) på tværs af løsninger, der dækker hele ATP, og en bred berøringsflade rundt i hele organisationen, men også eksternt ud mod styrelser.

Læs hele annoncen her.

Paychex Europe søger technical QA spe­ci­a­list to Lessor Workforce, Allerød

We are looking for a dedicated and experienced Technical QA Specialist to join our Workforce development scrum-team. Workforce is a time and attendance solution provided by Lessor – a part of Paychex Europe.

As part of our team, you will play a key role in ensuring that the Workforce solution is characterized by high standards that provide value to our customers. Our team works hybrid with great success - with some onsite and others online.

As our new Technical QA Specialist, you will be part of an exciting and dynamic workplace where teamwork is strong. It is important to us that you are skilled in working with colleagues with different roles and disciplines, and not least that you are passionate about Quality Assurance.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger ingeniør til ba­ne­bry­den­de digitale systemer, København V

Banedanmark er lige nu midt i en digital transformation, hvor vi indfører ny banebrydende teknologi, der revolutionerer styringen af togtrafikken – vil du være med til at realisere omstillingen?

Implementeringen af signalsystemerne ERTMS på fjernbanen og CBTC på S-banen er et af de mest komplekse og betydelige it-projekter i Danmarkshistorien. Det har du nu mulighed for at blive en del af.

I teamet Fjernbane Øst, Signalling Operations vedligeholder og videreudvikler vi de nye signalsystemer, og vi søger en service arkitekt, der vil være med til at udvikle fremtidens digitale jernbane.

Du kommer til at spille en helt central rolle, når det kommer til at sikre en høj kvalitet i serviceydelserne omkring signalsystemerne.

Det gør du blandt andet ved at sørge for et godt og konstruktivt samarbejde med Banedanmarks kunder og leverandører.

Læs hele annoncen her.

LB Forsikring søger af­de­lings­chef til Data Gover­nan­ce, Ope­ra­tions & Support. København Ø

Vil du være med til at lede LB Forsikrings strategiske udvikling inden for Data Governance og DataOps? Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre?

Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans.

Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.

Som afdelingschef for Data Governance, Data Operations og Data Support er du en del af lederteamet i Data Management-afdelingen. Afdelingen består af 29 kolleger fordelt i 2 to underafdelinger:

Data Governance, Data Operations og Data Support består af i alt 11 medarbejdere og tre teams.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.