Anders Bøje Jepsen bliver landechef for Ingram Micro

Efter syv måneder er Anders Bøje Jepsen ikke længere midlertidig. Nu er han formelt blevet landechef.

Efter syv måneder som konstitueret landechef kan Anders Bøje Jepsen endelig sætte sig til rette i chefstolen hos Ingram Micro. Det er nordisk chef Magnus Högvall, som har forfremmet ham til stillingen som landechef for den danske del af Ingram Micro.

Anders Bøje Jepsen tiltrådte som konstitueret landechef i november 2006 efter den hidtidige landechef, Carsten Braunschweig rykkede til Tech Data. Dengang lovede den nordiske chef at en ny landechef ville blive valgt inden for en til to måneder.

På trods af løftet har det varet syv måneder inden Anders Bøje Jepsen kom gennem nåleøjet til den faste stilling.

Nordisk chef Magnus Högvall forklarer, at man lige skulle se Anders Bøje Jepsen an inden han fik jobbet. Resten af tiden er gået med interne processser.

»Det tog længere tid end vi havde troet, men det hastede ikke så meget, fordi Anders allerede sad i stillingen. De første måneder var en prøveperiode for Anders, men vi så ganske hurtigt, at han var den rette person til jobbet,« siger nordisk chef, Magnus Högvall.

På trods af den lange søgeproces er han nu klar til at føre den danske del af Ingram Micro ind i fremtiden.

»Det er mig, der strategisk bestemmer, hvor den danske det af Ingram Micro skal hen,« siger Anders Bøje Jepsen, som lægger op til øget fokus på valuedelen af Ingram Micros forretning.

»Kunder siger i CRN's imageundersøgelse, at de vil have mere value added hos Ingram Micro. Så vil vil arbejde hen mod value,« siger den nyudnævnte Ingram-boss.

Anders Bøje Jepsen kom til Ingram Micro som intern sælger. Herefter steg han i graderne til dansk salgschef i 2003. I november 2006 førte det til stillingen som konstitueret landechef.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere