Artikel top billede

Apple blokerer tysk iPad-salg til Danmark

Med et forbud mod at sælge Ipads til udlandet har Apple blokeret for tysk forhandler, som har sendt iPads til Danmark.

Der er stadig uvist hvornår den meget omtalte iPad kommer til Danmark, men den eftertragtede tabletcomputer kan allerede købes i Tyskland. Det kræver dog en tur til Hamborg, hvis man vil have fat i en iPad, og man kan ikke altid være sikker på, om den lokale Apple-butik faktisk har iPads på lager.

Men nogle danskere har fundet et smuthul. Den tyske elektronikkæde Gravis har indtil i går taget imod bestillinger og forudbetalinger med danske Visa-kort og sendt iPads til Danmark – typisk med en leveringstid på 8-12 dage. Men nu er det slut.

Apple har sendt en anvisning til de tyske forhandlere, som forbyder dem at sende iPads til udlandet. Dermed er det altså slut med bestillinger fra Danmark.

"Jeg ved ikke om vi skal grine eller græde - jeg har aldrig tidligere set Apple så aggressiv overfor kunderne men man har jo lov at håbe, at det er tegn på at Apple snart vil sælge iPad officielt i Danmark" siger den danske blogger og iPad-entusiast Kenneth WedMore Lund.

Han fortæller at man risikerer at køre forgæves, hvis man tager turen ned til Tyskland for at få fat i tavlecomputeren.

"Jeg kender personligt en der er kørt tre gange forgæves fra Aalborg til Apple Store i Hamborg, uden at kunne få en iPad og Apple er enormt kryptiske, hvis man ringer og spørger om lagerstatus, så man kan kun prøve lykken," siger han.

Selv i New York er det næsten umuligt at få fat i en iPad, som denne danske blogger fortæller.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere