Minolta i management-aftale med EFS Technology

Minolta Danmark har indgået en aftale om salg og implementering af output management-løsninger baseret på LaserNet-softwaren fra den danske softwareudvikler EFS Technology. Med denne aftale ønsker Minolta Danmark at kunne levere bedre funktionalitet når det drejer sig om håndtering af forretningsdokumenter.

Med LaserNet kan kunderne ifølge Minolta typisk spare omkring 20 kroner pr. forretningsdokument, som bliver håndteret og afsendt elektronisk i stedet for med traditionel post. Minolta har i opstartsfasen specielt fokus på formularprint.

LaserNet er en standard-applikation, der kan konvertere almindelig print om til gængse formater som pdf, print, fax og XML. Derudover kan LaserNet håndtere forretningsregler og information om distribution og afsendelse af forretningsdokumenter via netværk, mail eller internet. Der er ifølge leverandøren installeret mere end 1700 LaserNet-løsninger i Danmark, Norge, England og Tyskland, som er de primære markeder. LaserNet bruges til blamdt andet Navision, SAP, Baan, Oracle og Oneworld.

»Vi ser det som en naturlig udvikling at udvide vores produktsortiment med EFS Technologys produkter. Produktsuiten er i perfekt harmoni med Minolta Danmarks vision om fortsat at være en central udbyder af outputløsninger i Danmark, udtaler Martin Rahbek, administrende direktør i Minolta Danmark.

»Kunderne forventer andet og mere end hardware og maskiner - de forventer løsninger. Vores strategi er at leve op til markedets krav og vore kunders forventninger. Derfor er partneraftalen med EFS strategisk vigtig for os. Den giver os mulighed for kunne tilbyde kunderne løsninger der udnytter vore traditionelle produkter bedre - både på kort og på lang sigt,« forklarer han.

»Jeg ser frem til samarbejdet med Minolta Danmark, der har et utroligt stærkt brand og en løsningsorienteret profil - ikke bare i Danmark, men også i resten af Verden. Med adgang til en så omfattende organisation, er vi meget forventningsfulde med hensyn til samarbejdet. Vi ved, at efterspørgslen af output management-løsninger er markant stigende. Derfor ser jeg meget frem til at komme i gang med dette samarbejde,« siger Michael Beisner, partner hos EFS Technology ApS, der har hovedkontor i Brøndby.

Det primære markedssegment er mellemstore erhvervsvirksomheder inden for produktion, handel & service. EFS Technology har desuden en række store kunder i porteføljen som Panasonic Europe, Nordisk Solar, Danisco, A&O Johansen, Danmarks Radio og Oslo Centralsygehus, oplyses det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere