100.000 i bøde for brug af PRC-navn

(opdateret)Gerner Petersen er blevet idømt en bøde på 100.000 kroner i navnetvisten mellem ham og hans tidligere arbejdsgiver PRC-Data for brugen af navnet PRC-Direct. Gerner Petersen er skuffet over bøden, mens advokat, der repræsenterer PRC-Data, nu anser sagen for afsluttet.

Da Gerner Pedersen ikke mødte op til retssagen i Sø- og Handelsretten, hvor sagen om PRC-Datas fogedforbud mod Gerner Petersens brug af navnet PRC-Direct, skulle prøves, fik han en udeblivelsesdom.

»I og med, at han ikke møder op, så erkender han sig jo skyldig og retten dømmer ham som sådan. Og 100.000 kroner er et meget almindeligt beløb i navnesager,« siger Henning von Lillienskjold.

Gerner Petersen fortæller, at han inden retsmødet havde meddelt både PRC-Data og Sø- og Handelsretten, at han havde permanent havde opgiver navnet prc-direct.dk. Bøden kommer derfor bag på Gerner Petersen, der efter en snak med advokat Lillienskjold havde opfattelsen af, at retsmødet alene drejde sig om at afslutte navnesagen.

»Jeg havde en snak med advokaten inden retsmødet, og fik det indtryk, at de kun gik efter navnet. Derfor kommer bøden bag på mig. Og jeg må siger, at jeg er skuffet over, at et selskab som jeg selv ejer halvdelen af sagsøger mig på den måde,« siger Gerner Petersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere