Tyske Conrad lurer på Danmark

Med udgangspunkt i Malmø har det tyske internet og postordre-firma, Conrad, startet en skandinavisk offensiv med første stop i Sverige. Inden to år står Danmark for tur.

På internetsiden www.conrad.se kan man få en forsmag på, hvordan tyske Conrad vil erobre det danske marked for internet og postordresalg af elektronik. Det svenske site er nemlig første skridt mod en erobring af skandinavien.

»Det er ikke tilfældigt at vi starter ud fra Malmø. Det ligger tæt på Danmark, » siger Christian Kämmer, der er chef for Conrad Nordic.

Han fortæller at planen er først at gøre sig nogle erfaringer på det svenske marked, så man er bedre forberedt på at gå ind i Norge og Danmark.

»Indenfor et til to år, hvis ikke før, går vi ind i Norge og Danmark,« konstaterer Kämmer.

Den svenske satsning er fokuseret meget på B2B-markedet, fordi Kämmer ikke tror på, at Conrad i første omgang vil kunne gøre en forskel på forbrugermarkedet.

»Jeg vil ikke bare være endnu en butik, der sælger billige Dvd-afspiller eller fladskærmstv. Derfor har vi i første omgang heller ikke computere,« siger Kämmer.

Han tror mere på, at Conrads koncept, som blander postordrekatalog-salg med Internetbutik, i første omgang vil få succes ved at målrette salget mod mindre virksomheder.

»Hvis den strategi virker i Sverige, vil den også blive brugt i Danmark. Man skal aldrig ændre på en vindende strategi,« siger Kämmer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere