Gateway på danske marked i løbet af foråret

Gateways nye nordiske chef, svenskeren Petter Andersson, forventer at Acer-ejede Gateways computere vil være til salg på danske marked om to til tre måneder

Acer breder nu sin multibrandstrategi ud over Danmark og Norden. Svenske Petter Anderson er udnævnt til nordisk chef for Gateway, der skal angribe erhvervsmarkedet.

»Vores plan er at være aktive på det danske marked i løbet at to til tre måneder,« skriver Petter Andersson i en mail.

Det er Petter Andersson opgave at bygge en nordisk organisation op, som skal sælge Gateway-mærket, der kommer til at fungere som en konkurrent til søsterselskabet Acer.

»Vi har ikke noget med Gateway at gøre i Danmark,« bekræfter Acers marketingchef i Danmark Poul Bisgaard overfor CRN.

Gateways nyudnævnte nordisk chef Petter Andersson vil ikke ud med detaljerne omkring, hvordan Gateway vil etablere sig på det danske marked. Han oplyser dog, at planen er, at etablere en dansk organisation efter sommerferien.

Peter Andersson har overfor det svenske itmedie It24 fortalt, at hans ambition er, at Gateway tager en markedsandel på to procent i løbet af det første år.

I modsætning til Acer, der går efter privatmarkedet og SMB-markedet, skal Gateway positionere sig mod mellemmarkedet. Derfor nævner Petter Andersson overfor IT24 også Lenovo og Fujitsu, som de primære konkurrenter.

Gateway vil køre med en ren kanal-strategi i Norden, hvor Petter Andersson forventer at, der udnævnes en distributør i hvert nordisk land og etableres en dedikeret partnerkanal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere