Qvist: SAP-konverteringen spiller efter planen

Seks arbejdsdage efter konverteringen til SAP er Actebis-diretør Torben Qvist fortsat optimistisk. 90 procent spiller nu efter planen, siger direktøren til CRN.

Actebis-direktør Torben Qvist har hele tiden fastholdt, at Actebis ville komme rimeligt smertefrit gennem konverteringen til økonomisystemet SAP. Indtil videre går alt også efter planen, siger direktøren.

»Grundlæggende spiller systemerne, og de har spillet fra dag 1. I går var vi oppe på en almindelige runrate. Det er vi overordentlig tilfredse med,« siger nordisk direktør Torben Qvist.

Qvist medgiver at der stadig kan være enkelte kunder med et særligt setup, som oplever problemer.

»Hist og her er der selvfølgelig nogle forhold, der skal rettes til. Det kan være issues som automtisk overførsel af prislister og den slags ting,« siger han.

Han peger på, at det især skyldes et kæmpe arbejde fra produktcheferne og medarbejderne, at overgangen indtil videre kører godt.

I samme åndedrag fortæller Qvist også, at alle ordrer stadig gennemgåes manuelt for at sikre, at der ikke sker prissætningsfejl. Derfor melder han heller ikke konverteringen for fuldt gennemført endnu.

»Jeg slapper da ikke af, før jeg har afleveret et 2007 regnskab med et godt overskud. Og før vi gør en status over hvordan konverteringen er gået, vil jeg også gerne gennem en månedsafslutning. Så vi må ind i maj måned, før vi endelig kan konstatere at det er gået godt,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere