Dansk Oracle-Sun-sammenlægning ikke præsenteret for medarbejderne

Mens Oracles Larry Ellison bebuder, at Oracles Sun-opkøb skal kickstartes og hurtigt resultere i profit, er de danske medarbejdere endnu ikke blevet orienteret om køreplanen.

Larry Ellison hævder, at Sun allerede fra starten vil lave profit til Oracle efter at EU nu endeligt har godkendt Oracles køb af Sun. Han bebuder samtidig, at der skal satses ved blandt andet at hyre 2.000 nye sælgere, der skal sparke dørene ind hos kunderne.

Men helt præcis hvordan Larry Ellisons vision skal implementeres i Danmark ligger endnu uklart.

»Nu er moderselskaberne lagt sammen i USA, så arbejder vi med, hvordan det kan ske i i Danmark,« siger Thomas Honoré, der er dansk chef for Oracle.

I forbindelse med tidligere Oracle-opkøb er sammenlægningen med Oracle sket i etaper. Ifølge Thomas Honoré er det sandsynligt, at det kommer til at ske på samme måde med Sun-opkøbet. Detaljerne vil han dog ikke ud med.

»Jeg synes det er fair, at vi kommunikerer det til medarbejderne først. Vi begynder nu at kommunikerer til vores medarbejdere, hvad vi forventer at gøre,« siger den danske Oracle-chef.

I samme åndedrag vil Thomas Honoré dog gerne have slået fast, at der ikke er krisestemning over fusionen – snarere tværtimod.

»Grundlæggende er vi er entusiastiske. Og vi glæder os til det. Og medarbejderne glæder sig til at arbejde sammen,« siger Honoré.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere