Artikel top billede

Lemvig Data flytter og udvider

Efter tre års succesfuldt eksil i yderkanten af byen er Lemvig Data vendt tilbage til indkøbscentrum midt i byen. Direktøren håber det booster forretningen yderligere.

Med et navneskifte og en flytning har Lemvig Data sat en streg under den fremgang, forhandleren har oplevet gennem de sidste par.

I 2007 flyttede Lemvig Data (dengang Lemvig Infodata) uden for Lemvigs bykerne. I mellemtiden er forretningen vokset, og medarbejderantallet er steget fra fire til ni.

Nu har firmaet ændret navn fra Lemvig Infodata til Lemvig Data og er flyttet tilbage i bykernen i attraktive lokaler lige i nærheden af Fakta, Netto og T. Hansen. Ifølge direktør Preben Hove-Nyborg skyldes flytningen flere faktorer.

»Vi lå 3,5 kilometer uden for bycentrum før, og vi begyndte at mangle plads. Og samtidig har vi set på, hvad vi skal tjene penge – og det er tilbehør. Der lå vi forkert udenfor byen. Kunderne er herinde. Så det er også med tanke for fremtiden,. at vi er flyttet,« fortæller han og uddyber:

»Vi er med i telekæden også, og det har ikke været en succes at bo 3,5 km ude. Men nu håber vi på en kraftig vækst på det område. Derudover har vi meldt os ind i In/out-kæden og begynder at køre kontorprodukter lige så stille ind i programmet. I den forbindelse har vi entreret med Webmercs om at lave en webshop, hvor vi kan lave kundetilrettede shops til de enkelte kunder.«

Lemvig Datas nye lokaler ligger på Ågade i Lemvig og er med 415 kvadratmeter næsten dobbelt såt store som de lokaler, Lemvig Data boede i før flytningen. Dermed er der også bedre plads til de ansatte.

»Det var det helt rigtige, da vi flyttede ud af byen i sin tid. Men nu tror jeg også, det er rigtigt at flytte tilbage igen. Vi har også forhandlet huslejeprisen en del ned i forhold til dengang. Det er blevet mere attraktivt rent huslejemæssigt at bo i bymidten. Samtidig er der også det element i det, at vi sørger for, at medarbejderne har det godt,« siger Preben Hove-Nyborg.

Han fortæller, at Lemvig Datas forretning forsat vokser, og at det netop afsluttede regnskab viste en pæn fremgang.

»Men for mig er omsætning ikke et mål i sig selv. Jeg fokuserer mere på bundlinen. Det er den, der er vigtig.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere