Artikel top billede

Nye millionkrav mod Kim Mikkelsen

(opdateret) Nye kreditorer banker på døren hos svindelanklaget direktør, som nu er truet af personlig konkurs.

De økonomiske krav mod den svindelanklagede direktør Kim Mikkelsen vokser. CRN erfarer, at Kim Mikkelsen personligt kan komme til at hæfte for omkring fire millioner kroner.

Kravene er rejst af kreditorerne i Kim Mikkelsens servicefirma IT Supply, som gik konkurs i september i fjor. Ifølge CRNs oplysninger vil en række af selskabets kreditorer indenfor de næste par uger bede Sø- og Handelsretten i København rejse kravene mod Kim Mikkelsen, som dermed står over for truslen om en personlig konkurs.

Kravene fra IT Supplys kreditorer kommer oveni en kommende straffesag, hvor Mikkelsen står anklaget for groft skattesvig i forbindelse med hans job som direktør i et andet servicefirma, Compare Support, som gik konkurs tilbage i foråret 2007. Efter Skats opfattelse har Kim Mikkelsen snydt for mere end 6,5 millioner kroner.

I samme sag er Mikkelsen også anklaget for ulovligt at have taget mere end en halv million kroner fra Compare Supports kasse. De penge er angiveligt brugt på blandt andet private rejser og indkøb af smykker og parfume.

Kort før nytår blev Kim Mikkelsen også stævnet af konkursboet efter Compare Support med krav om i alt 17 millioner kroner. Dertil kommer en eventuel bøde til skattevæsenet.

Med de nye krav fra IT Supplys kreditorer, kan Kim Mikkelsen ende med at skylde kreditorer og myndigheder et beløb på mindst 25 millioner kroner.

Kim Mikkelsen selv ønsker ikke, at kommentere oplysningerne om en forestående personlig konkurs.

»Jeg har været passiv investor i IT Supply, men har derudover ikke noget med sagen at gøre,« siger han.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

2nd level IT-supporter

Netcompany A/S

Software Developer

Vallensbæk Kommune

Digitaliseringskonsulent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere