Artikel top billede

Dansk software fremvises på årets JavaOne-konference

Danske forskere skal præsentere deres software på årets store Java-konference i Californien.

I næste uge afholdes verdens største Java-konference, JavaOne 2011, og denne gang er Danmark også repræsenteret. En gruppe af forskere fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet rejser fredag til Californien for at præsentere deres softwareløsninger på konferencen.

Konferencen har et bredt program og dækker alt fra opbygning af moderne programmer ved hjælp af JDK 7 og udnyttelse af JavaFX til at oprette klient-programmer til udvikling af avancerede Java-baserede cloud-løsninger.

De danske forskere skal præsentere deres softwareløsninger Javeleon og Featureous. Postdoc Allan Gregersen skal demonstrere sin opfindelse Javeleon, der er software udviklet til dynamisk opdatering.

Ifølge forskeren er Javeleon en af verdens eneste løsninger til dynamisk opdatering og kan øge produktiviteten for udviklere, fordi de ikke behøver at vente på at genstarte det program, de er i gang med at udvikle. 

Ph.d.-studerende Andrzej Olszak har lavet Featureous, et analyse- og remodulariseringsprogram, der kan visualisere og ændre den struktur, software er opbygget i. Ud over at præsentere selve softwaren deltager Andrzej Olszak også i en paneldiskussion med udvikleren bag NetBeans, Jaroslav Tulach, Geertjan Wielenga og java-entusiasten John Langton.

Sidstnævnte har brugt Featureous til at remodularisere sit program NDVis, der kan analysere neurologiske data.

Læs mere om JavaOne-konferencen hos Oracle.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere