Artikel top billede

Nu kommer iPad-dræberen fra Amazon

Amazon vil måske præsentere sin hemmelighedsfulde tavlecomputer allerede onsdag.

Der går mange rygter om den kommende tavlecomputer fra Amazon, der bliver spået et stort potentiale som iPad-dræber, men indtil videre har Amazon stadig ikke officielt præsenteret produktet. Det kommer måske til at ske allerede i denne uge. I USA har flere medier modtaget invitationer fra Amazon til et hemmelighedsfuldt pressemøde onsdag den 28. september kl. 10 lokal tid i New York.

Det vides ikke hvad pressemødet kommer til at handle om, men der gættes på at Amazon vil vise sin nye tablet. Den hedder angiveligt Amazon Kindle og skal koste 250 dollar i en version med 7 tommers display.

Ifølge den taiwanesiske nyhedstjeneste DigiTimes starter produktionen af 10,1-tommers udgaven først til næste år hos Foxconn, mens Quanta Computer allerede til oktober starter leveringen af versionen med 7 tommer. Wall Street Journal melder også, at den nye tablet kommer i oktober 2011.

Konsulentfirmaet Forrester mener at Amazon kan sælge 3-5 millioner tablet-computere alene i årets fjerde kvartal hvis tavlecomputeren som forventet lanceres til en pris på mindre end 300 dollar.

Forrester tror også, at den kommende tablet fra Amazon vil gøre det langt mere interessant at udvikle Android Honeycomb-applikationer. Indtil nu er der færre end 300 applikationer til Honeycomb, mens der er omkring 100.000 iPad-applikationer.
 
ComON har tidligere skrevet om at Amazon har kæmpet med en del problemer på vejen med sin nye tavlecomputer. Amazon har blandt andet overvejet at udvikle sit eget operativsystem, men i sidste ende besluttet at satse på Android.

Den nye tablet er tæt knyttet sammen med Amazons salg af e-bøger. Senest har der været rygter om, at Amazon overvejer en Netflix-lignende model, hvor man kan tegne abonnement og så får adgang til et ubegrænset antal e-bøger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere