Artikel top billede

Nu er Microsoft klar til at vise Windows 8

I dag starter Microsofts Build Windows-konference, hvor Windows 8 bliver officielt præsenteret.

"I 1995 ændrede Windows  pc'en. Build vil vise sig, at Windows 8 vil ændre alt". Sådan lyder overskriften på den konference, som starter i dag i det sydcaliforniske Anaheim og kører frem til torsdag. Det kan blive en af Microsofts vigtigste konferencer nogensinde - her vil softwarefirmaet officielt præsentere alle detaljerne omkring det nye Windows 8 og måske også samtidig vise den første tavlecomputer med det nye operativsystem.

Der går ligefrem rygter om, at deltagerne får udleveret en tablet med Windows 8.

Microsoft har allerede vist dele af brugerfladen fra Windows 8 på konferencen D9 i begyndelsen af juni og der kommer løbende nye informationer på Building Windows 8-bloggen, men vi mangler stadig den store præsentation af Windows 8. Det kommer sandsynligvis til at ske senere i dag.

På forhånd har Microsoft været meget hemmelighedsfuld omkring konferencen - det minder om Apple, der også har for vane at holde kortene tæt ind til kroppen.

Der er således ikke frigivet noget program for konferencen og den agenda som kan findes online fortjener ikke dette navn. Den fortæller kun, at der er "Keynotes", "Sessions" og "Big Picture Sessions".

Build er en efterfølger til Microsoft-konferencerne Winhec (hardware) og PDC (software). Så det er sandsynligt at Microsoft både vil præsentere Windows 8 og den tilhørende hardware samt udvikler-værktøjer. Målgruppen er altså softwareudviklere og hardwarefirmaer, der vil skabe produkter til Windows 8.

I de sidste dage har ComON fortalt om de mange nyheder i Windows 8, herunder brugerfladen, den hurtige opstart og den indbyggede virtualisering.

Den første offentlige beta af Windows 8 skulle være klar inden længe, og det ventes at operativsystemet kommer på markedet til næste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere