3.700 kroner for Microsoft-mobil

Microsofts første mobiltelefon kan købes i Orange-telebutikkerne fra den 7. november for 3.700 kroner. Prisen inkluderer digitalt kamera, og telefonen er dermed billigere end konkurrenterne.

Orange Danmark løftede onsdag sløret for den mobiltelefon, Orange SPV?en, som er den første telefon baseret på Microsofts Smartphone 2002 operativsystem.

SPV'en kan købes i Orange-, Bluetel- og Merlin-butikker fra 7. november 2002 for 3.699 kroner, hvilket forudsætter, at man binder sig til et Orange-abonnement i seks måneder.

Til gengæld leveres telefonen med et digitalt kamera, der kan hæftes på telefonen, samt et hukommelseskort.

Dermed står den nye telefon prismæssigt stærkt over for konkurrerende telefoner som Nokia 7650 (kameratelefonen), der hos Orange koster 4.000 kroner med abonnement, og Sony Ericsson T68i, der eksklusiv kamera koster 3.800 kroner - også med abonnement.

Synkroniserer med Windows

SPV står for Sound Pictures Video (lyd, billeder, video), og er som beskrevet på Computerworld Online tirsdag en ny type GPRS-telefon med TFT-farveskærm og en række programmer og services fra både Orange og Microsoft.

Orange SPV er den første telefon med Microsofts styresystem, Smartphone 2002.
Telefonen leveres blandt andet med Internet Explorer, e-mail, Windows Media Player, kalender og kontaktdatabase. Brugerne kan synkronisere de fleste af disse programmer med en Windows-baseret pc.

Som noget nyt kan brugeren foretage back-up af sin kontakt- og kalenderinformation på Oranges netværk. Så er oplysningerne altid opdaterede og til at komme til.

Telefonens software kan desuden opdateres trådløst, så den hele tiden er opdateret med de seneste versioner.

- SPV er et afgørende element i vores strategi om at understøtte datatjenester på mobilnettet. Vi forventer, at en fjerdedel af vores omsætning vil komme fra datatjenester i 2005, siger Richard Brennan, direktør i Orange.

TDC Mobil vælger ifølge RB-Børsen at se tiden an, inden selskabet forsøger selv at få Microsoft-telefonen på hylderne.

- Vi skal lige se, hvad det er for noget. Der skal dog ikke være tvivl om, at vi vil levere det, som kunderne efterspørger, og hvis det er dette, så vil vi finde en måde at levere det på, siger vicedirektør Anders Christijansen, TDC Mobil, til RB-Børsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere