Artikel top billede

Facebook indfører nye privacy-funktioner

Nu vil Facebook gøre det lettere at styre, hvem der kan se ens indhold på det sociale netværk.

Facebook har annonceret en række ændringer som skal gøre det lettere at styre hvem der kan se statusopdateringer, billeder og andet indhold. En del af ændringerne ser ud til at være inspireret af Google+.

De mange ændringer er beskrevet i denne Facebook-blog. Tidligere kunne man finde mange af privacy-indstillingerne på en separat side. Nu bliver de flyttet direkte ind på selve profil-siden.

Her kan man f.eks. vælge, om et bestemt billede skal deles med alle, kun med vennerne eller med bestemte personer.

I dag er det sådan, at taggede billeder automatisk dukker op på profil-siden. Fremover får man mulighed for at godkende billederne, inden de kommer på. Det samme gælder for ens egne billeder, hvor man også kan godkende alle tags.

Der er også mulighed for at få vist, hvordan andre brugere ser ens profil-side. Denne funktion er ikke ny, men den bliver nu fremhævet tydeligere.

Facebook kender allerede grupper, men de bliver ikke brugt så meget. Det skal ændre sig fremover, hvor det bliver lettere at markere indhold til deling med bestemte grupper.

Tidligere var det ikke muligt at redigere en statusopdatering og ændre hvem der kan se den, når først den er publiceret. Nu bliver det også muligt at foretage ændringer efterfølgende, hvis man f.eks. fortryder at man har sendt opdateringen til en bestemt gruppe.

Der er nu mulighed for at tagge personer i billeder og indlæg, selvom man ikke er venner med dem, og man kan tilføje lokationsdata til alle former for indhold – også selvom man ikke bruger en smartphone.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere