Kameratelefoner stjæler billedet

Finske Nokia forventer at der bliver solgt mindst 140 millioner mobiltelefoner med indbygget kamera i det indeværende år.

Den største producent af mobiltelefoner, finske Nokia, forudsiger at salget af mobiltelefoner med indbygget kamera bliver fordoblet i år. Nokia forventer, at der bliver solgt 140 millioner kameratelefoner, mens det samlede salg af mobiltelefoner ligger på omkring 500 millioner, skriver Berlingske Tidende.

Men andre producenter er endnu mere optimistiske end Nokia, som har en global markedsandel på 35 pct.

Sony Ericsson, der ligger på en global femteplads på mobilmarkedet, regner med at hver tredje solgte mobiltelefon vil være udstyret med et indbygget kamera i år.

Det amerikanske analysefirma Gartner Dataquest forudsiger at det totale salg af mobiltelefoner vil stige til 580 millioner enheder i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere