Mac OS X på alle nye Apple-computere

Det nye operativsystem Mac OS X bliver installeret på alle nye Mac'er fra Apple Computer.

Steve Jobs havde en lille overraskelse parat til gæsterne på Apples Worldwide Developer Conference i San Jose mandag. Jobs kunne fortælle, at Mac OS X fremover bliver præinstalleret på alle nye Mac-computere.


Indtil nu har Apple sagt, at Mac OS X først bliver præinstalleret på nye Mac'er fra juli måned. Men firmaet har altså valgt at ændre sin strategi og inkludere det nye operativsystem allerede nu.


Kunden kan selv vælge, om man ønsker at bruge Mac OS X eller Mac OS 9, der også medfølger til alle nye Mac'er. Mac OS 9 er indstillet som default, men ifølge Jobs er det meget nemt at ændre opsætningen, så Mac'en starter op med Mac OS X.


Fra og med denne uge vil Mac OS X være præinstalleret på alle computere fra Apple, som forlader samlebåndet. Mac'er, som allerede er ude i distribution, bliver solgt med et gratis eksemplar af det nye operativsystem, fortæller Jobs.


(Kilde: CNET)




IT-JOB

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer

Danske Commodities A/S

Procurement manager

Netcompany A/S

IT Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






Premium
Søstrene Grene skifter Microsoft ud med SAP og rykker for første gang i clouden i stor ERP-transformation: Der er brug for en helt ny tilgang