Artikel top billede

Lån en iPad på biblioteket

Nu er der mulighed for at låne en iPad på Københavns universitets-biblioteker. Men du skal være hurtig.

Hos KUBIS (Københavns Universitets Biblioteks- og Informationsservice) har man fået fat i et begrænset antal eksemplarer af den nye tavlecomputer iPad fra Apple. Det er i sig selv lidt af en præstation – indtil sidste uge kunne iPad udelukkende købes i amerikanske butikker – og fra i morgen er der mulighed for at låne en af disse iPads hos forskellige biblioteker i København.

denne side kan man se udlånsmulighederne, og den advarer også om, at det gælder om at være hurtig, for der bliver med garanti rift om de få iPads. Udlånstiden er begrænset til 14 dage, hvor man så kan afprøve, om iPad kan erstatte en fysisk bog.

Mens det således er muligt at låne en iPad på biblioteket fra onsdag, er der fortsat ingen dato for, hvornår iPad kan købes i Danmark. Indtil videre er danskerne nødt til at valfarte til f.eks. Hamborg, men i det mindste er App Store og iBooks til iPad nu åben i Danmark.

Mandag kunne Apple fortælle, at der nu er solgt to millioner eksemplarer af iPad, og der er nu udviklet omkring 5.000 apps til iPad, hvortil skal lægges omkring 200.000 iPhone-programmer, der også kører på den nye tavlecomputer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere