TDC dropper køb af TV2

Teleselskabet TDC har opgivet sine planer om at købe TV2. Det skyldes, at selskabet er bange for at indholdsleverandørerne vil vælge selskabet fra, hvis TDC ensidigt satser på TV2.

Der bliver ikke tale om at TDC køber Danmarks største tv-station, TV2, hvis den skulle gå hen at blive privatiseret. Det fortæller TDC's koncerndirektør Henning Dyremose til Berlingske Tidende.

»Vi har besluttet os til, at vi ikke vil deltage i privatiseringen af TV 2. Og analysen er meget definitiv, ellers ville vi ikke melde det ud,« siger Henning Dyremose, der som væsentligste grund angiver, at TDC frygter, at en række af de mest centrale indholdsproducenter - der leverer attraktive film, spil, musik, software, billeder eller nyheder til TDCs mange tjenester via fastnet, kabel-TV eller mobilnet - kunne finde på at indgå eksklusivaftaler med andre distributører og konkurrerende teleselskaber, hvis TDC blev ejer af TV2.

Beslutningen om ikke at ville afgive et bud på TV2 er en del af koncernens fremtidige strategi om at udbygge kanalerne og distributionen af indhold til bredbåndsforbindelserne. I øjeblikket fordobler TDC hastigheden på ADSL, lancerer en række hotspots på landsplan og udbygger mobilnettet fra toenhalv til 3G. Det der skal drive anvendelsen af disse tjenester er indholdet, og derfor er TDC afhængig af at kunne få indhold fra så mange leverandører som muligt, pointerer Henning Dyremose i interviewet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere