M1 opkrævede regning hos gammel kunde

En menneskelig fejl fik teleselskabet M1 til at opkræve en regning næsten et år efter en kunde havde fået flyttet sit nummer.

M1 ville egentlig gerne være flinke, men endte med at være det modsatte, da Jeanne Freilev skulle have porteret sit nummer fra M1 til TDC.

Hun har nemlig her i november måned fået en regning på 39 kroner for en servicepakke, selvom nummeret ifølge TDC's kundeservice blev overflyttet allerede den 12. januar i år.

Da Jeanne Freilev så den 13. november kontakter M1 for at brokke sig, bliver nummeret endeligt opsagt, men til gengæld skal hun stadig betale de 39 kroner - plus ekstra gebyrer på i alt 150 kroner.

M1 erkender nu, at der er sket en fejl.

»Der er ikke så meget at sige. Det skyldes en menneskelig brøler hos vores kundeservice. Kunden har haft ringet ind og bedt om en hurtigere overflytning af nummeret, og vores medarbejder i kundeservice, der er en dygtig medarbejder, der gerne vil hjælpe, kender så en bagindgang, der gør det muligt. Problemet er så bare, at det ikke er blevet slettet i faktureringssystemet,« beretter Mads Veiby, der er direktør for M1.

»Altså, det var da helt fantastisk synes jeg, for jeg fik en mail fra M1 i går, og der var der ikke nogen beklagelser,« fortæller Jeanne Freilev, da hun hører om M1's svar til ComON. I den mail stod der blot, at hendes nummer endeligt var lukket, efter hun indbetalte de 189 kroner.

At Jeanne Freilev overhovedet indbetalte pengene skyldtes, at hun var bange for at skulle betale yderligere. Hun fortæller til ComON, at hun var blevet truet med at komme i registeret for dårlige betalere, men hun har ikke gemt den mail, hvor det stod.

Mads Veiby forklarer dog til ComON, at M1 først truer med Ribers ved rykker nummer to.

At M1 ikke har registreret fejlen, da Jeanne Freilev ringer ind den 13. november og blot opsiger hendes nummer, det kan ifølge Mads Veiby skyldes, at M1 i perioder bruger medarbejdere fra telemarketing.

Men pengene - dem kan Jeanne Freilev nu få tilbage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere