Artikel top billede

Youtube vil udleje Hollywood-film

Youtube planlægger at streame Hollywood-film mod betaling i mange lande.

I USA er det allerede muligt at leje et stort udvalg af film på nettet og hente dem direkte til computeren eller mobilen fra tjenester som Netflix, men det fungerer ikke hvis man er udenfor landets grænser. Nu forhandler Googles Youtube angiveligt med filmselskaberne om at tilbyde en lignende service på globalt plan.

Det er avisen Financial Times, som kan fortælle at Youtube vil tilbyde streaming af Hollywood-film mod betaling. Inden årets udgang skal tjenesten lanceres i USA og herefter udvides til mange andre lande.

Ifølge avisen har forhandlingerne allerede kørt i flere måneder, men de er nu kommet ind i en mere intensiv fase.

Hollywood-industrien kæmper med faldende dvd-salg og er derfor lydhør overfor Googles ønsker, skriver avisen.

Planen er, at det skal koste fem dollar eller omkring 30 kroner at hente en nyere film, mens ældre titler skal tilbydes billigere.

De nye film bliver tilgængelige på Youtube samtidig med lanceringen på dvd eller i online-butikker som iTunes, hvor man indtil videre heller ikke kan købe film til f.eks. iPad fra Danmark.

Youtube startede allerede tidligere i år en test af betalingspligtig film-streaming sammen med Sundance-filmfestivalen, der samler de uafhængige filmproducenter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere