Google udsætter konkurrence om at redde verden

Google er druknet i forslag og projekter, der skal gør verden til et bedre sted for flest mulig mennesker. Derfor er de 100 bedste projekter endnu ikke blevet kåret.

I går skulle Google som lovet have offentliggjort sin liste med de 100 bedste ideer, som folk har sendt ind til konkurrencen 10 i 100. potents. Men selskabet er sket ikke klar endnu.

Konkurrencen, der blev udskrevet i forbindelse med Googles ti års jubilæum sidste år, lader almindelige internetbrugere stemme om, hvilket af 100 udvalgte projekter eller ideer, der bedst kan skabe en bedre verden.

Udvælgelsesprocessen skal finde frem til fem projekter, og dem vil Google spytte ti millioner dollars i for at få dem gjort til virkelighed.

Men åbenbart har konkurrencen skabt så megen energi hos så mange kreative mennesker, at selv Google ikke har været i stand til at tackle datamængderne.

Andy Berndt, der er direktør for Google Creative Lab, siger på en http://googleblog.blogspot.com/" target=""blank>blog, at der er indkommet over 150.000 ideer, og at Google-folk over hele kloden har haft særdeles travlt med at sortere og vurdere forslagene.
Google har nu sat sig selv en nye deadline for at få 100-listen klar, nemlig den 17. marts.

Mindst en af de 150.000 ideer er dansk og er beskrevet i denne ComON-klumme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere