Dansk parti starter web-kanal

Socialdemokraterne åbner egen tv-kanal på nettet. Og vi skal ikke bare vise talende politikere, lover partiet.

Når tømmermændene skal plejes den 1. januar, klares det normalt under dynen med en cola i hånden og en god film i hånden.

Men efter årets nytårsaften kan du vælge at skifte den gode film ud med en helt ny tv-kanal.

Den 1. januar åbner Socialdemokraterne for deres nye tv-kanal på nettet. Kanalen kan findes på S-tv.dk og Helle-tv.dk

Ifølge partiet partisekretær kommer inspirationen til den nye kanal fra den amerikanske præsidentvalgkamp.

Partisekretær Lars Midtiby lover, at kanalens indhold ikke kommer til at minde om de første politiske videoer på nettet, hvor politikerne stillede sig op og talte til kameraet. Kanalen skal bygge på brugerinteraktion og nyheder formidlet fra en selvstændig redaktion.

Af samme årsag er der hentet assistance fra Arkena A/S, der blandt andet har leveret teknik til Jyske Banks egen tv-kanal.

Hos partiet er der forhåbning om, at kanalen får en lang levetid.

»Man kunne for eksempel sagtens forestille sig, at fremtidens pressemøder fra Socialdemokraterne bliver livestreamet med mulighed for, at interesserede kan sende deres spørgsmål på lige fod med de deltagende journalister. Vi er altså gået efter en teknik og et setup omkring webTV-kanalen, der gerne må sprænge rammerne for, hvad man har set herhjemme blandt de politiske partier,« forklarer Lars Midtiby.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere