Artikel top billede

Groupcare lukker i Indien og opruster i Danmark

International satsning blev ikke til noget.

Danske Groupcare.dk var en form for Facebook, længe før der var noget, der hed Facebook. Men trods den massive konkurrence fra Facebook, så er Groupcare stadig i live. Det skyldes, at Groupcare har lagt sine æg i flere kurve.

Men et internationalt æg blev aldrig udklækket.

Groupcare har valgt at fusionere sit indiske udviklerselskab med moderselskabet i Danmark. Det betyder med andre ord, at den indiske satsning lukkes ned.

”Det var et forsøg på at etablere en outsourcing-forretning. Men den er ikke længere interessant. Idéen var, at vi skulle være nordisk brohoved mellem danske kunder og vores indiske partner. Vi formåede at få enkelte aftaler i hus blandt andet med Danske Bank. Men vi må erkende, at projektet aldrig blev den forretning, som vi havde håbet,” fortæller bestyrelsesmedlem og medstifter af Groupcare Jesper Højberg Christensen til ComON.

Omkring årtusindeskiftet blev Groupcares danske portal flittigt brugt af foreninger og studerende, der skulle samarbejde eller kommunikere på kryds og tværs. Det webbaserede samarbejdsværktøj anvendes stadig, men det er langt fra firmaets hovedindtægtskilde.
Groupcares regnskab for 2009 er ikke prangende, men det skyldes, at man har satset på at opgradere firmaets egentlige guldkalv: It-systemer til medlemshåndtering.

”Vi købte platformen ForeningPro i 2006. Dermed tog vi skridtet op og blev mere end en kommunikationsplatform” forklarer Jesper Højberg Christensen.

"Hvis en kommunikationsplatform ikke virker, så er der jo andre måder at kontakte hinanden på via mail eller telefon. Men med MemberCare og EduCare sælger vi et færdigt forretningskritisk medlemssystem, hvor organisationer kan holde styr på antal kursustilmeldte, medlemmer og så videre. Og det system er vi i gang med at opdatere, men det er en dyr og langsigtet investering," forklarer Jesper Højberg Christensen.

 

Der er investeret mellem 10 og 15 millioner kroner i opdateringen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere