Amerikaner lader Twitter diktere sin hverdag

En amerikaner har lagt sit liv i hænderne på Twitter.

David Perez er en modig man.

Han har besluttet sig for at lade brugere på Twitter bestemme, hvad han skal lave i en uge. Og inden du får nogen gode ideer, så skal det tilføjes, at han som eneste betingelse kræver, at ønskerne ikke skal bringe han på kant med loven. Så man kan altså ikke sende ham i byen som bankrøver.
Det eneste man skal gøre for at lege gud i David Perez’ liv er at sende en Twitter-besked til ham. Forsøget begynder om tre dage.

Alt streames live på nettet. Hvis du ikke har tid til at følge alle amerikanerens eskapader, så kan man se optagelser fra hans dagligdag på hans hjemmeside, da han optager alt via et kamera i sine briller.

Nu er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad David Perez skal udsættes for. I sit seneste interview med amerikanske medier kom han dog til at afsløre, at han er en smule højdeskræk. Hint hint.

Eksperimentet er en del af et væddemål. David Perez’ arbejdsgiver; et reklamebureau, ville kun betale hans rejse til en branchefestival i Frankrig, hvis han gik med til at lade sig styre af Twitter-hoben.

Et lignende eksperiment blev gennemført på Modmylife.com, hvor brugerne skulle stemme om, hvad en web-cam-klædt person skulle foretage sig på gaden i New York.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere