2.500 WOL-brugere modtager fejlagtig rykker

Internetudbyderen World Online har gennem inkassofirmaet Intrum Justitia fejlagtigt udsendt en rykkerskrivelse til cirka 2.500 kunder. Umiddelbart ser det ud til, at det er de ældste og mest trofaste kunder, der har modtaget brevet.

Indhold

I fredags modtog cirka 2.500 af Internetudbyderen World Onlines kunder en rykker på beløb som kunderne allerede havde betalt. I dag har ledelsen officielt beklaget fejlen overfor kunderne i et indlæg i udbyderens nyhedsgrupper.

Henover weekenden har World Onlines nyhedsgrupper glødet med indlæg fra vrede brugere, der har modtaget brev fra inkassofirmaet Intrum Justitia. Her rykkes kunderne for betaling for forbrug, der hidrører fra august 1999. Også kunder, der betaler deres regninger via Betalingsservice har modtaget rykkeren.

De berørte kunder har enten allerede tidligere betalt deres udestående eller ikke modtaget den automatiske betalingsanmodning gennem Betalingsservice.

Ifølge World Online har man igennem et stykke tid haft tekniske problemer med at rykke kunderne for betaling, hvorfor man har valgt at lade Intrum Justitia stå for dette. Fejlen er opstået ved de oplysninger som World Online har videregivet til inkassofirmaet og er således ikke et udtryk for, at der er rod i World Onlines interne debitorbogholderi.

- Vi ved nøjagtig på en tiendedel af en øre, hvor meget den enkelte kunde skylder, oplyser økonomichef Jonny Jonasson i den officielle undskyldning til brugerne.

Jonny Jonasson har endnu ikke overblik over, hvilke kunder, der er blevet ramt af fejlen, men anslår, at det er mest sandsynligt, at det er de ældste kunder, som har modtaget rykkerskrivelsen.

World Online vil mandag udsende en undskyldning per brev til alle de kunder, der fejlagtigt har modtaget rykkerskrivelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere