Artikel top billede

Blodigt: Kraven the Hunter går på jagt

Sony har for alvor skruet op for brugen af blod og vold, når én af Spider-Mans mest dødelige fjender får sin debut på biograflærredet.

Normalt foregår jagt under forholdsvis fredelige omstændigheder – og målet plejer at være et vildt dyr.

Men så er der også dem, der foretrækker det en anelse anderledes.

Én af dem er Marvel-figuren Sergei Nikolaevich Kravinoff – populært bare kaldt Kraven – der har for vane at gå på jagt efter mennesker i stedet for almindelige dyr.

Og nu ser det ud til, at vi snart kan få at se, hvordan sådan en jagt foregår. ”Kraven the Hunter” udkommer nemlig – efter en række forsinkelser – 12. december i biograferne, og du kan se traileren her.

Filmen er en klassisk origin story, der fortæller historien om, hvordan den overmenneskelige og ekstremt farlige russiske jæger blev til.

Kraven the Hunter bliver den fjerde i rækken af Spider-Man-relaterede karakterer, som Sony de seneste år har portrætteret.

Den følger således i hælene på ”Morbius”, ”Madame Web” og ”Venom”-filmene, der alle har fået ret lunkne modtagelser fra anmeldere og biografgængere.

Det er måske også én af grundene til, at Sony nu forsøger sig med en lidt anderledes strategi.

For filmen indeholder angiveligt en del flere blodige og voldsomme scener, end Sony har haft for vane i de øvrige Marvel-film.

Hovedpersonen Kraven bliver spillet af Aaron Taylor-Johnson, der blandt andet har spillet Quicksilver i Marvels ”Avengers: Age of Ultron”.

Gladiator-stjernen Russel Crowe spiller Kravens far, mens Fred Hechinger spiller hans bror, der også kendes under navnet Chameleon.

Og for at det ikke skal være løgn, så er filmen i øvrigt proppet med Marvel-figurer som Rhino, Foreigner og Calypso.

Om der også bliver plads til Spider-Man i filmen, melder historien foreløbig ikke noget om. Men der er i hvert fald en del af edderkopper i traileren. Så om ikke andet teaser Sony med deres mest berømte Marvel-helt.