Ny SQL-server forsinkes yderligere

Microsofts længe ventede opdatering af SQL-databasen er af ukendte årsager udsat endnu en gang.

Microsoft nye udgave af SQL server - kaldet Yukon - er angiveligt blevet forsinket endnu engang. Ifølge norske digi.no fortalte Microsofts Paul Flessner under en tale på Microsoft Tech-Ed 2003, mandag, at Yukon først forventes at komme på gaden om et lille års tid, nemlig i løbet af andet kvartal 2004.

Den helt konkrete årsag blev ikke angivet, men Flessner antydede at integrationen af Common Language Runtime i Yukon kræver mere arbejde end ventet.

Yukon skulle egentlig være ude allerede i år. Men i maj bekendtgjorde Microsoft at den tidsplan ikke holdt. Nu er den så skudt yderligere.

Flessner fortalte samtidig at Microsoft inden årsskiftet er klar med en udvidelse til SQL Server, i form af SQL Server 2000 Reporting Services. Udvidelsen skal gøre det muligt at hente data fra databasen og få dem sat op i en rapport der kan vises som HTML eller i Excel. Denne funktionalitet vil i øvrigt være inkluderet i Yukon.

En offentlig beta af SQL Server 2000 Reporting Services vil være klar om kort tid, lovede Flessner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere