Samarbejde mellem Jubii og Gule Sider

Internetportalen Jubii og TDC Forlag har indgået et samarbejde, hvor nummer- og adresseoplysning på Jubii nu leveres direkte fra De Gule Sider. For tre år siden rasede Jubii over kvaliteten af Tele Danmarks nummerdata.

Telefon- og adresseoplysningen på netportalen Jubii vil i fremtiden blive leveret af TDC Forlag, nærmere bestemt De Gule Sider.

- Det er helt klart den bedst tænkelige alliance på området og et glimrende eksempel på, hvor meget stærke danske mærkevarer kan tilføre hinanden på tværs af traditionelle forretningsområder. Det er ganske enkelt co-branding, når det er bedst, siger Martin Thorborg, medstifter af Jubii.

Den anden vej rundt får TDC Forlags annoncører større synlighed til gavn for forbrugerne, lyder det i en pressemeddelelse.

Krigen er slut

Så rosenrødt har de to virksomheder ikke omtalt hinanden før. I september 1999 tilbød Jubii også nummeroplysning fra Tele Danmarks databaser, men tjenesten var dengang stort set ubrugelig:

- Det produkt, vi køber af Tele Danmark, er under al kritik, sagde Jubiis direktør Henrik Sørensen dengang til avisen Computerworld.

- Jeg får alle data helt tilfældigt. Alle oplysninger er noget rod, tilføjede han.

Han henviste til, at de nummerdata, som lovgivningen forpligtede Tele Danmark til at sælge, var meget uensartede, og at det var umuligt at se, hvilke numre der var til fax og telefon, når en telekunde havde registreret flere numre.

Med den nye aftale har Jubii adgang til de samme nummerdata, som TDC's egne oplysningstjenester bruger, og de er forfinede i forhold til det produkt, som TDC ellers sælger til andre oplysningstjenester.

For otte måneder siden indgik Jubii aftale med Contakt.dk om levering af nummerdata, men aftalen med De Gule Sider skulle ifølge Jubii være meget bedre for brugerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere