Nordmænd tror ikke på 10 øre i minuttet

Norsk teleselskab er forundret over, at norske unge ikke tager imod deres uhørt lave priser. Markedsføringsproblemer, mener selskabet selv, men dansk telekommentator har et andet bud.

I Norge er en uhørt billig spiller kommet på telemarkedet. Studerende tilbydes at ringe i 500 minutter om måneden og sende sms-beskeder 1000 gange for 33,25 norske kroner.

Selskabet Nutels abonnementet er dog kun til rådighed med et studenterkort, som koster 200 kroner om året. Samlet set bliver beløbet altså 50 kroner om måneden.

Men kunderne holder fingrene fra abonnementet.

»Vi har et besynderligt problem, og det er, at folk vist ikke tror på tilbuddet. Mange rynker på næsen og kommenterer, at tilbuddet er for godt til at være sandt,« siger markedsdirektør Siri Wormdahl fra Nutel til Inside Telecom.

Man køber abonnementet gennem firmaet »Studentkortet«, og de har reklameret for produktet over nettet, ved uddannelsesinstitutioner og i pressen.

Den danske telekommentator Nicolas Fredriksen har dog et bud på, hvorfor kunderne holder sig væk. Han bestyrer hjemmesiden telepristjek.dk, og han har set på Nutels tilbud.

Ved at oprette et studenterkort accepterer man at modtage en mængde reklamer. Det kan godt skræmme kunder væk, mener Nicolas Fredriksen.

Han påpeger samtidig, at priserne udover de 500 minutter ikke er så favorable.

Om knaldtilbuddet kunne tænkes at komme til Danmark ved Nicolas Fredriksen ikke, men da telepriserne generelt er lavere i Danmark end i Norge, tror han, at der skal mere til, før danske forbrugere vil betale deres telefoni ved at modtage reklamer.

»Når det i forvejen er så billigt, så skal der mere til, før man vil tolerere at få de her reklamer,« siger Nicolas Fredriksen.

At det går langsomt for Nutels nye abonnement kan desuden skyldes, at det i Norge er tilladt at pålægge forbrugerne bindingstider på et helt år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere