Webpartner køber Netcentralen

Internet-udbyderen Webpartner overtog Kristi Himmelfartsdag den konkursramte Netcentralen, der var specialist i salg af domænenavne og hosting-løsninger.

Internet-udbyderen Webpartner overtog Kristi Himmelfartsdag den konkursramte Netcentralen, der var specialist i salg af domænenavne og hosting-løsninger. Omkring en tredjedel af Netcentralens 30 medarbejdere i Danmark følger med over i Webpartner. Det samme gælder kundeporteføljen på 6000 kunder.

Webpartner har specialiseret i hurtige, sikre og stabile internet-linjer til erhvervslivet. Virksomheden tilbyder desuden forskellige former for hosting og serverparkering

Inden overtagelsen af Netcentralens danske og svenske aktiviteter havde Webpartner, der har base på Østerbro i København, godt 20 medarbejdere og 2000 kunder - blandt dem Krak, The Voice og Told & Skat.

»Vi har altid ført en no-nonsens forretningspolitik, hvor vi koncentrerer os om, hvad vi er gode til. Vores succes ligger i et højt serviceniveau, hurtig reaktion og kvalitetsprodukter med den nyeste teknologi,« siger Webpartners administrerende direktør Rasmus Helmich.

»Købet af Netcentralen giver os et ekstra ben at stå på. Det passer fint ind i vores strategi om at blive en af de større internet-udbydere på markedet og en seriøs konkurrent til for eksempel Cybercity, UNI2 og TDC,« fortsætter han.

Over 30 interessenter har angiveligt henvendt sig til boet for at overtage Netcentralens aktiviteter. I sidste ende blev det en af Netcentralens leverandører, som løb af med sejren.

»Vi kender Netcentralen godt, fordi vi blandt andet har leveret internet-linjer og serverparkering til dem. Det betyder, at vi uden de store problemer kan gå ind og overtage den videre drift. Netcentralens kunder vil ikke mærke afbrud i deres internet-aktiviteter,« understreger Rasmus Helmich.

Siden etableringen i 1996 har Webpartner haft overskud. Og i marts kårede Købmandsstandens Oplysningsbureau udbyderen som landets hurtigst voksende internet-virksomhed. Virksomheden er privat ejet af virksomhedens ledelse og har ingen venturekapital involveret. Virksomheden omsatte i 2002 for cirka 30 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere