Global Crossing: Fremgang i Norden

Det internationale teleselskab Global Crossing, som er i betalingsstandsning, melder om fremgang på det nordiske marked oven på konkurrenternes kollaps.

Det lyder næsten for utroligt til at være sandt: Den nordiske filial af det internationale teleselskab Global Crossing, som er i betalingsstandsning og bliver undersøgt af det amerikanske børstilsyn for svindel, har haft en af sine bedste måneder nogensinde.

Det er ikke desto mindre beskeden fra den nordiske direktør, Dag Aanensen. Han vil ikke ud med alt for mange detaljer om de nye kunder, men oplyser, at der alene inden for de sidste fire uger er skrevet kontrakter med en årlig omsætning på 30 millioner kroner.

Global Crossing er hovedsageligt aktiv på grossistmarkedet, hvor også de nye kunder er vundet. En del af dem er kommet fra KPNQwest og datterselskabet Ebone, som er gået konkurs og har slukket netværket.

Global Crossings nye kunder køber hovedsageligt IP-trafik til den øvrige verden og international telefoni af den nordiske filial, som ikke formelt har været berørt af betalingsstandsningen i moderselskabet.

- Jeg tror, at vi er over det værste, efter vi har sagt farvel til 60 procent af vores medarbejdere. Det ser meget bedre ud i dag, end det gjorde i februar eller marts. Kunderne har fået større tillid til os, efter de har konstateret, at vores netværk hele tiden har været i drift, og at vi er ved at løse vores problemer selv, forklarer Dag Aanensen.

Global Crossing har dog stadig ikke indgået en overenskomst med kreditorerne, som har omkring 100 milliarder kroner til gode.

Den nordiske afdeling er gået fra 35 til 14 medarbejdere, efter det blev klart, at Global Crossing ville segne under gældsbyrden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere