HP på vej med ny SMB-strategi

En helt ny strategi over for SMB-forhandlerne er på vej fra HP. Smart Office er navnet på nyheden, der blev lanceret af topdirektør Carly Fiorina i går. HP vil poste 750 millioner dollar i konceptet, oplyste hun over for pressen. Strategien skal også implementeres i Danmark.

En vigtig del af Smart Office bliver et program, som under titlen Unified Support Network integrerer HP's servicefaciliteter med certificerede partneres service- og salgsfunktioner.

Carly Fiorina sagde, at HP's forhandlere for første gang vil kunne både sælge og levere HP-mærkede og -certificerede service- og support-ydelser.

»Det betyder, at hvis en SMB-kunde har brug for assistance, så kan HP og en lokal forhandler køre ud til kundens kontor ... og arbejde som et samlet team, hvor de har adgang til de samme backoffice-funktioner, som kan løse kundens problem,« forklarede hun.

Ifølge iagttagere og forhandlere i USA er konceptet langt mere løsningsorienteret end tidligere, skriver det amerikanske CRN.

»De har fået en løsningstilgang til SMB-markedet. Set fra en lille virksomheds perspektiv er det lige det, du har brug for. HP forstår, at i sig selv er deres produkter ikke en løsning. Produkterne er integreret med software og ekspertise inden for vertikale markeder,« kommenterer en forhandler over for bladet.

Hos HP i Danmark oplyser informationschef Henrik Kirkeskov, at der i øjeblikket arbejdes på at implementere strategien, og at man kan være mere konkret omkring detaljerne om to til tre uger. Men generelt er det hensigten, at HP vil gøre det nemmere for SMB-markedet at købe »løsninger« hos HP, forklarer han.




IT-JOB

Danmarks Meteorologiske Institut

IT-operatør søges til DMI

Danske Commodities A/S

IT Systems Engineer

MAN Energy Solutions

Department Manager Edge Platform

Sund & Bælt Holding A/S

IT Change & Release Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere