Virksomheder, lav jeres egen Firefox

Mozillas Firefox-browser bliver tit valgt fra, når der skal installeres en ensartet browser på tværs af hele virksomheden. Det vil Mozilla lave om på ved at tilbyde specialudgaver af Firefox.

Den næste version af Firefox er på trapperne, og når den dukker op, så er det ikke kun private brugere, der skal installere den.

Mozilla vil overtale virksomhederne.

Det skal ske ved at gøre det nemt for firmaer at lave deres egne udgaver af browseren.

Ofte installeres Microsoft Explorer på alle computere, hvis en større virksomhed vil have styr på sikkerheden og gøre opdateringer lettere for it-afdelingen. Men ved at promovere selvbygger-programmet håber man, at nogle virksomheder kigger i retningen af Firefox, siger Firefox-bossen Mike Beltzner hos Firefox.

Han forklarer, at virksomhederne via en netbaseret indgang for eksempel kan beslutte hvilke bogmærker browseren skal fødes med.
Det kan også lade sig gøre at tilrette browserens udseende, så samtlige ansatte får en browser med firmaets logo på.

Når indstillingerne er indsendt, får virksomheden sendt den færdige browser tilbage sammen med redskaber til at installere den på tværs af hele virksomheden. Det er for eksempel på dette punkt, at Microsofts browser har vundet virksomheders gunst.

Mozilla forventer, at Firefox 3.5 er færdig i slutningen af juni, og kort efter vil virksomhedsprojektet blive sat i søen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere