Microsoft aflyser priskrig på digital musik

Microsoft-selskabet MSN har åbnet sin digitale musikbutik i Danmark, men kunderne skal ikke forvente lavere priser.

Danske internet-brugere kan nu shoppe i Microsofts musikbutik, men firmaet har ikke tænkt sig at gå ind i en priskrig med Apple om de danske kunder, skriver Berlingske Tidende. Apple har endnu ikke åbnet sin iTunes-musikbutik for det danske publikum, men det ventes at ske indenfor kort tid.

»Indtjeningsmargenerne er meget begrænsede på grund af licenserne, så jeg tror ikke, at vi vil se en betydelig priskrig - så bliver det tabsgivende,« siger Geoff Sutton, topchef for MSNs aktiviteter i Europa, til Berlingske Tidende.

MSN-musikbutikken giver i øjeblikket adgang til omkring 200.000 numre og ventes at runde en million numre inden jul. Prisen er mellem 8 og 10 kr. pr. nummer og 80-100 kr. for et komplet album.

Samtidig med den danske lancering er musikbutikken åbnet i Sverige, Norge og Finland, og Geoff Sutton fortæller, at man har store forventninger til musiksalget i Norden.

»Vi venter os meget af det nordiske marked. Her sker tingene hurtigere, her er mere opmærksomhed på nye teknologier, de bruges mere, og udbredelsen af f.eks. bredbånd er stor her. Det er et meget interessant marked, som jeg følger nøje, og som bestemt er testområde i fremtiden for nye tiltag,« siger Geoff Sutton til avisen.

Indtil videre mangler muligheden for at betale med Dankort i den danske MSN-musikbutik, men denne funktion bliver tilføjet inden for de næste to uger, lover firmaet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere